Schutting hout

Een schutting van hout plaatsen

In Nederland zijn vrijwel alle tuinen en erven afgesloten met een schutting. Dit is niet voor niets, want een schutting houdt ongewenste bezoekers tegen en zorgt bovendien voor meer privacy in uw buitenruimte. Wilt u ook een schutting aanschaffen? Dan kunt u ervoor kiezen schutting hout te kopen bij Prins Schuttingen. Meer over onze houten schuttingen, leest u op deze pagina.

Schutting hout

De voordelen van een houten schutting

Het aanschaffen van schutting hout brengt enkele voordelen met zich mee. Ten eerste heeft hout een lange levensduur. Zachtere houtsoorten gaan niet zo lang mee, maar harde houtsoorten kunnen prima tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Een schutting van een hardere houtsoort blijft dan ook jaren mooi staan.

Een ander voordeel van schutting hout, is dat deze schutting een natuurlijke uitstraling heeft. Vindt u de schuttingen van beton wat kaal en kil? Dan plaatst u een houten schutting om de natuurlijke en sfeervolle uitstraling van uw buitenruimte te behouden.

Tot slot is een houten schutting vrij onderhoudsvriendelijk, zeker in vergelijking met een schutting van planten als de klimop. U hoeft de schutting alleen af en toe schoon te borstelen en de erfafscheiding ziet er weer top uit. Ook het plaatsen van een houten schutting is zo gebeurd, zeker als u dit door de experts van Prins Schuttingen laat doen.

Schutting hout op maat

Prins Schuttingen levert houten schuttingen op maat. Dit betekent dat u bij ons zelf kunt kiezen hoe uw houten schutting eruit moet zien. U kunt een lage schutting laten plaatsen, maar u kunt ook een schutting van 2 meter hoog om uw tuin heen laten zetten. Ook bepaalt hoe zelf hoe dicht de schutting moet worden. Zo kunt u de houten planken wat verder uit elkaar laten zetten, maar ook op elkaar laten plaatsen. Door zelf de dichtheid van uw schutting te bepalen, bepaalt u zelf de uitstraling én de inkijk van de erfafscheiding.

Uiteraard kunt u ook zelf kiezen van welke houtsoort uw schutting gemaakt moet worden. Iedere houtsoort heeft weer zijn eigen uitstraling en zijn eigen voor- en nadelen. Wij laten u graag de verschillende houtsoorten in ons assortiment zien en kunnen u over iedere houtsoort relevante informatie geven. Zo kunnen wij u helpen de perfecte schutting aan te schaffen.

Prins Schuttingen: gegarandeerd hoge kwaliteit

Bij Prins Schuttingen hoeft u niet veel te investeren in uw nieuwe erfafscheiding. Wij leveren onze houten schuttingen namelijk altijd voor aantrekkelijk lage prijzen. Toch hoeft u niet bang te zijn dat de kwaliteit van onze schuttingen hierdoor minder goed is. Wij werken alleen met de beste materialen en kunnen daarom de beste kwaliteit garanderen. Ook als u een goedkopere schutting hout koopt bij Prins Schuttingen, heeft u de garantie dat u een goede investering doet.

Schutting hout van Prins Schuttingen blijft vele jaren staan. Investeert u nu in schutting hout van Prins Schuttingen, dan weet u zeker dat deze schutting er over vele jaren nog steeds staat. Ook weet u zeker dat de schutting er over enkele jaren nog steeds mooi uit ziet.

Schutting hout laten plaatsen

U kunt uw schutting hout van Prins Schuttingen zelf plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen deze klus aan ons over te laten. Laat u uw schutting hout plaatsen door Prins Schuttingen, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Zelfs als het hard waait en hevig regent, zal de schutting blijven staan. Ook weet u bij Prins Schuttingen zeker dat uw nieuwe erfafscheiding op exact de juiste plaats komt te staan in uw tuin, volledig recht.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze houten schuttingen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over het laten plaatsen van uw schutting hout, staan wij voor u klaar. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, om u een duidelijker beeld te geven over ons hoogwaardige schutting hout.