Schutting Doornenburg

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Doornenburg? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Doornenburg

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Doornenburg.

Een erfafscheiding plaatsen in Doornenburg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Doornenburg is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij bij u in Doornenburg eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Doornenburg.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Doornenburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Haarlem
schutting Surhuisterveen
schutting Hoven
schutting Menaldum
schutting Harskamp
schutting Veen
schutting Grijpskerk
schutting Giessenburg
schutting Oss
schutting Oosterland
schutting Beerta
schutting Riel