Schutting Goes

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Goes? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Goes

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Goes.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Goes is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Goes. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Goes.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Goes.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Goes

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Angerlo
schutting Ens
schutting Almere-Stad
schutting Made
schutting Leerdam
schutting Den Bosch
schutting IJsselstein
schutting Zuidhorn
schutting Geffen
schutting Rotterdam
schutting Standdaarbuiten
schutting De Bilt