Schutting Goes

Op zoek naar een moderne schutting Goes? Wij kunnen uw schutting Goes bezorgen of zetten de nieuwe schutting Goes vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goes

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Goes. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Goes gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Goes.

Tuin schermen Goes

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Goes

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Goes.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Goes is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Goes. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Goes.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Goes. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Goes. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Goes van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Goes

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Goes. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Goes

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Hellendoorn
schutting Maarn
schutting Oostrum
schutting Budel
schutting Rijsbergen
schutting Egmond-Binnen
schutting Gasselternijveen
schutting Ruinerwold
schutting Harkstede
schutting Zwartsluis
schutting Uddel