Schutting Sliedrecht

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Sliedrecht? Wij kunnen uw schuttingen Sliedrecht leveren of monteren de nieuwe schuttingen Sliedrecht deskundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sliedrecht

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Sliedrecht bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Sliedrecht vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Sliedrecht bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Sliedrecht. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Sliedrecht.

Tuin schermen Sliedrecht

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sliedrecht

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Sliedrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Sliedrecht is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Sliedrecht. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Sliedrecht eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Sliedrecht.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Sliedrecht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Sliedrecht

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Sliedrecht nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Sliedrecht

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Steenbergen
schutting Stellendam
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Oudenbosch
schutting West-Terschelling
schutting Castricum
schutting Voorhout
schutting Bleiswijk
schutting Kloosterzande
schutting Ter Apel
schutting Lemelerveld