Schutting Sliedrecht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Sliedrecht? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het bouwen van een schutting bij u in Sliedrecht kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Sliedrecht

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Sliedrecht.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Sliedrecht is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Sliedrecht. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Sliedrecht? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren in Sliedrecht. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Sliedrecht

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Veen
schutting Baarle-Nassau
schutting Heerjansdam
schutting Zeeland
schutting Renkum
schutting Huizen
schutting Spakenburg
schutting Werkendam
schutting Ilpendam
schutting Breukelen
schutting Raamsdonksveer
schutting Ede