Schutting Velden

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Velden? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Velden kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Velden

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Velden.

Een schutting plaatsen in Velden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Velden is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Velden voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Velden.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Velden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Haaren
schutting Ilpendam
schutting Venhuizen
schutting Werkhoven
schutting Deil
schutting Oost-Souburg
schutting Middelbeers
schutting Vinkeveen
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Berghem
schutting Tollebeek
schutting Lemelerveld