Schutting Velden

Op zoek naar een nieuwe schutting Velden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinafscheiding Velden. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe tuinafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinafscheidingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Velden

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Velden zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Velden. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Velden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Velden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 70& van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij Velden voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Velden.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Velden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ermelo
schutting Twello
schutting Terneuzen
schutting Berlikum
schutting De Bilt
schutting Neede
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Deil
schutting Rijsenhout
schutting Naaldwijk
schutting Diever
schutting Posterholt