Schutting Breugel

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting in Breugel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Breugel

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Breugel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Breugel is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Breugel.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Breugel. Het was nog nooit zo makkelijk! De volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Breugel.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Breugel

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Rilland
schutting Ten Boer
schutting Mierlo
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Leunen
schutting Nieuwstadt
schutting Heerhugowaard
schutting Ter Apel
schutting Middenmeer
schutting Norg
schutting Ulvenhout
schutting Weert