Schutting Hoogkarspel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Hoogkarspel? Wij kunnen de schutting Hoogkarspel op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Hoogkarspel deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogkarspel

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Hoogkarspel correct monteren. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Hoogkarspel bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Hoogkarspel.

Tuin schermen Hoogkarspel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoogkarspel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hoogkarspel: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Hoogkarspel die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Hoogkarspel.

Een schutting kopen Hoogkarspel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Hoogkarspel is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Hoogkarspel zal aantreffen voor uw woning in Hoogkarspel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Hoogkarspel.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Hoogkarspel. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Hoogkarspel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogkarspel

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Hoogkarspel. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Hoogkarspel

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overloon
schutting Maarn
schutting Hulst
schutting Zierikzee
schutting Nieuw-Vennep
schutting Zevenaar
schutting Moergestel
schutting Nieuwkoop
schutting Gorinchem
schutting Oisterwijk
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Maasbracht