Schutting Hoogkarspel

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Hoogkarspel? Wij kunnen de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Hoogkarspel

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Hoogkarspel.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Hoogkarspel is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Hoogkarspel. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Hoogkarspel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Hoogkarspel. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren in Hoogkarspel. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hoogkarspel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit meerdere soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heeten
schutting Stolwijk
schutting Schinnen
schutting Wervershoof
schutting Stiphout
schutting Vianen
schutting Vogelwaarde
schutting Baexem
schutting Tricht
schutting Nibbixwoud
schutting Schinveld
schutting Baarle-Hertog