Schutting Drachten

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in Drachten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Het bouwen van een schutting bij u in Drachten kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de erfafscheiding correct monteren. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Drachten

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Drachten.

Een schutting plaatsen in Drachten hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Drachten is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we bij u in Drachten eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Drachten.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Drachten

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Mook
schutting Grubbenvorst
schutting Tricht
schutting Medemblik
schutting Oosterwolde
schutting Den Ham
schutting Gorredijk
schutting Marum
schutting Sint Jansteen
schutting Oisterwijk
schutting Geervliet
schutting Steenderen