Schutting Drachten

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Drachten? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Drachten. Het monteren van een schuttingen Drachten kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drachten

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Drachten, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Drachten gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Drachten zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Drachten.

Tuinschermen Drachten

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Drachten

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Drachten uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Drachten.

Een schutting kopen Drachten hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Drachten is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Drachten die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Drachten.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Drachten. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Drachten.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Drachten van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Drachten

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Drachten nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Drachten

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasdijk
schutting Zwaagwesteinde
schutting Eindhoven
schutting Waalwijk
schutting Haamstede
schutting Herpen
schutting Moerkapelle
schutting Zundert
schutting Hollandscheveld
schutting Haaksbergen
schutting Meppel
schutting Weerselo