Schutting Drachten

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Drachten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Drachten. Het zetten van een schuttingen Drachten kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drachten

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Drachten foutloos zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Drachten vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Drachten zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Drachten. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Drachten.

Tuin schermen Drachten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Drachten

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Drachten.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Drachten is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Drachten. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Drachten.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Drachten. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Drachten. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Drachten van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Drachten

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Drachten is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Drachten

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ravenstein
schutting Niekerk
schutting Zevenaar
schutting Zwaagwesteinde
schutting Elspeet
schutting Velserbroek
schutting Kamperland
schutting Utrecht
schutting Vijfhuizen
schutting Marknesse
schutting Noordwijkerhout
schutting Loenen