Schutting Montfort

Op zoek naar een hout beton schutting Montfort? Prins schuttingen kan uw schutting Montfort op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Montfort vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Montfort

We werken alleen met ervaren personeel die niets anders verrichten dan het monteren van schutting Montfort. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Montfort vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Montfort.

Tuinschermen Montfort

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Montfort

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Montfort.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Montfort is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Montfort zal vinden voor uw woning in Montfort. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Montfort? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Montfort. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Montfort. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Montfort van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Montfort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Montfort is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Montfort

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ursem
schutting Odoorn
schutting Akkrum
schutting Ravenstein
schutting Wamel
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Kerkdriel
schutting Dordrecht
schutting Meteren
schutting Pijnacker
schutting Diessen
schutting Den Oever