Schutting Montfort

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Montfort? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Montfort

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Montfort.

Een erfafscheiding plaatsen in Montfort hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Montfort is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Montfort. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Montfort? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Montfort. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Montfort zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Montfort

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middelharnis
schutting Assendelft
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Amerongen
schutting Apeldoorn
schutting Haarlem
schutting Schoonoord
schutting Bladel
schutting Roden
schutting Poortugaal
schutting Staphorst
schutting Afferden