Schutting Stein

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Stein? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Stein kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Stein

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Stein.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Stein is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Stein.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Stein bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Stein

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nuenen
schutting Koudekerke
schutting Albergen
schutting Ootmarsum
schutting Roelofsarendsveen
schutting Oostzaan
schutting Groesbeek
schutting Joure
schutting Winkel
schutting Pannerden
schutting Apeldoorn
schutting Schoonebeek