Schutting Stein

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Stein? Prins schuttingen kan uw schutting Stein leveren of plaatsen de nieuwe schutting Stein deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stein

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Stein correct zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Stein erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Stein.

Tuinschermen Stein

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Stein

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Stein.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Stein is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Stein zult tegenkomen voor uw woning in Stein. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Stein eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Stein. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Stein. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Stein van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Stein

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Stein niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Stein heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Stein

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Born
schutting Leerdam
schutting Blijham
schutting Oisterwijk
schutting Jubbega
schutting Oldemarkt
schutting Voorhout
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Zoetermeer
schutting Ommen
schutting Hoogezand
schutting Oosthuizen