Schutting Enter

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting in Enter? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Enter

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Enter.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Enter is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Enter. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Enter voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Enter.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Enter

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Scherpenzeel
schutting Spijkenisse
schutting Franeker
schutting Molenhoek
schutting Vogelenzang
schutting Vlissingen
schutting Denekamp
schutting Dordrecht
schutting Roelofsarendsveen
schutting Limmen
schutting Middelsluis
schutting ‘t Veld