Schutting Enter

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Enter? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Enter. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Enter

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Enter, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Enter erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Enter bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Enter.

Tuin schermen Enter

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Enter

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Enter uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Enter.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Enter is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Enter die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Enter.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Enter plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Enter gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Enter

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Enter nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Enter

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dieren
schutting Koudekerke
schutting Apeldoorn
schutting Aardenburg
schutting West-Terschelling
schutting Ulft
schutting Dorst
schutting Oudenbosch
schutting Lopik
schutting Spakenburg
schutting Opmeer
schutting Beuningen