Schutting Oenkerk

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Oenkerk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen. Het zetten van een schutting bij u in Oenkerk kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de schutting correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Oenkerk

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Oenkerk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Oenkerk is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Oenkerk. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Oenkerk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting bij u in Oenkerk plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Oenkerk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gennep
schutting Grootegast
schutting Delfzijl
schutting Alblasserdam
schutting Margraten
schutting Almere-Buiten
schutting Haaksbergen
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Balkbrug
schutting Ulvenhout
schutting Reeuwijk
schutting Hippolytushoef