Schutting Oenkerk

Op zoek naar een nieuwe schutting Oenkerk? Prins schuttingen kan uw schuttingen Oenkerk op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Oenkerk deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oenkerk

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders doen dan het zetten van schutting Oenkerk. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Oenkerk gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oenkerk.

Tuinschermen Oenkerk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Oenkerk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Oenkerk uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oenkerk.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oenkerk is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Oenkerk zal aantreffen voor uw woning in Oenkerk. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Oenkerk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Oenkerk.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Oenkerk.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oenkerk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Oenkerk is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oenkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oenkerk

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kollum
schutting Ulft
schutting Beesd
schutting Breskens
schutting Milheeze
schutting Ochten
schutting Lage Zwaluwe
schutting Neer
schutting Bussum
schutting Wezep
schutting Castricum
schutting Kapelle