Schutting Oenkerk

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Oenkerk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Oenkerk. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oenkerk

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Oenkerk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Oenkerk vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Oenkerk zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Oenkerk. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Oenkerk.

Tuinschermen Oenkerk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oenkerk

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oenkerk: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Oenkerk.

Een schutting kopen Oenkerk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Oenkerk is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Oenkerk zal aantreffen voor uw woning in Oenkerk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Oenkerk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Oenkerk bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Oenkerk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Oenkerk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Oenkerk. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Oenkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oenkerk

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerkerveen
schutting Tricht
schutting Lent
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Oss
schutting Reuver
schutting Grou
schutting Schoonhoven
schutting Maasbree
schutting Purmerend
schutting Zelhem
schutting Bocholtz