Schutting Ootmarsum

Op zoek naar een luxe schutting Ootmarsum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Ootmarsum. Het zetten van een een schutting Ootmarsum kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ootmarsum

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Ootmarsum correct monteren. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Ootmarsum vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ootmarsum.

Tuinschermen Ootmarsum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Ootmarsum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ootmarsum uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Ootmarsum.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Ootmarsum is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Ootmarsum zal aantreffen voor uw woning in Ootmarsum. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Ootmarsum eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Ootmarsum. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Ootmarsum van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Ootmarsum

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Ootmarsum is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Ootmarsum

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud Gastel
schutting Horst
schutting Nistelrode
schutting Zuid-Beijerland
schutting Ouddorp
schutting Vuren
schutting Den Burg
schutting Haelen
schutting Drachten
schutting Dongen
schutting Montfort
schutting Milheeze