Schutting Rosmeer

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Rosmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Rosmeer. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rosmeer

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Rosmeer perfect plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Rosmeer gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Rosmeer zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Rosmeer. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Rosmeer.

Tuin schermen Rosmeer

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rosmeer

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Rosmeer uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Rosmeer: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rosmeer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Rosmeer is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Rosmeer die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Rosmeer voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Rosmeer zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Rosmeer van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Rosmeer

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Rosmeer. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Rosmeer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rosmeer

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostzaan
schutting Vroomshoop
schutting Meerkerk
schutting Vinkeveen
schutting Musselkanaal
schutting Andel
schutting Vogelwaarde
schutting Limmen
schutting Meerkerk
schutting Borculo
schutting Stellendam
schutting Heusden