Schutting Herkenbosch

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Herkenbosch? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Herkenbosch

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Herkenbosch.

Een schutting plaatsen in Herkenbosch hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Herkenbosch is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Herkenbosch. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Herkenbosch voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Herkenbosch bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Herkenbosch

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gilze
schutting Nieuwe Pekela
schutting Leiden
schutting Sommelsdijk
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Aduard
schutting Esch
schutting Wapenveld
schutting Schoonoord
schutting Lexmond
schutting Heerjansdam
schutting Nieuwkuijk