Schutting Herkenbosch

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Herkenbosch? Wij kunnen de schutting Herkenbosch bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Herkenbosch vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herkenbosch

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Herkenbosch. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Herkenbosch gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Herkenbosch.

Tuinschermen Herkenbosch

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Herkenbosch

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Herkenbosch: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Herkenbosch.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Herkenbosch is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Herkenbosch die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij Herkenbosch voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Herkenbosch. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Herkenbosch gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Herkenbosch

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Herkenbosch. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Herkenbosch heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Herkenbosch

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stramproy
schutting Zegge
schutting Aalden
schutting Huister Heide
schutting Bemmel
schutting Heijen
schutting Buitenpost
schutting Well
schutting Vollenhove
schutting Delfzijl
schutting Zwaagwesteinde
schutting Eibergen