Schutting Dorst

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Dorst? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting correct zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Dorst

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Dorst.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Dorst is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Dorst. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wellicht hebben wij bij u in Dorst voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen in Dorst. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dorst

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Berkel-Enschot
schutting Woudenberg
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Renkum
schutting Lekkerkerk
schutting Montfort
schutting Appingedam
schutting Made
schutting Merum
schutting Gorinchem
schutting Beek en Donk
schutting Nuth