Schutting Dorst

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Dorst? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Dorst. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dorst

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Dorst bent u verzekerd van een correct resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Dorst erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Dorst. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Dorst.

Tuinschermen Dorst

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Dorst

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Dorst.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Dorst is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Dorst zult vinden voor uw woning in Dorst. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Dorst? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Dorst. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Dorst. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Dorst van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Dorst

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting Dorst is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Dorst heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Dorst

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Budel
schutting Hoogerheide
schutting Born
schutting Eersel
schutting Bodegraven
schutting Lienden
schutting Musselkanaal
schutting Sint Willebrord
schutting Bemmel
schutting Haastrecht
schutting Wemeldinge
schutting Nieuwendijk