Schutting Balkbrug

Rond aan het kijken voor een beton schutting Balkbrug? Prins schuttingen kan de schutting Balkbrug leveren of zetten uw nieuwe schutting Balkbrug deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Balkbrug

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Balkbrug foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Balkbrug zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Balkbrug. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Balkbrug.

Tuinschermen Balkbrug

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Balkbrug

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Balkbrug die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Balkbrug.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Balkbrug is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Balkbrug die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Balkbrug.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Balkbrug bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Balkbrug gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Balkbrug

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Balkbrug. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Balkbrug

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elst
schutting Nieuwkuijk
schutting De Zilk
schutting Jubbega
schutting Wijhe
schutting Heusden
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Dalen
schutting Aalden
schutting Linne
schutting Nibbixwoud
schutting Sint Philipsland