Schutting Balkbrug

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Balkbrug? Wij kunnen uw schutting Balkbrug leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Balkbrug vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Balkbrug

We werken enkel met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Balkbrug. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Balkbrug vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Balkbrug bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Balkbrug.

Tuin schermen Balkbrug

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Balkbrug

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Balkbrug uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Balkbrug die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Balkbrug.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Balkbrug is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Balkbrug die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Balkbrug.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Balkbrug.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Balkbrug.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Balkbrug

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Balkbrug is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Balkbrug

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ammerstol
schutting Herkenbosch
schutting Tricht
schutting Wanroij
schutting Streefkerk
schutting Doorn
schutting Annen
schutting Borculo
schutting Diessen
schutting Megen
schutting Hippolytushoef
schutting Jubbega