Schutting Balkbrug

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in Balkbrug? Wij kunnen de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Balkbrug

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Balkbrug.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Balkbrug is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Balkbrug. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Balkbrug.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Balkbrug plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Balkbrug

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zoeterwoude
schutting Bocholtz
schutting Rijen
schutting Almere-Haven
schutting Aardenburg
schutting Terheijden
schutting Afferden
schutting Koewacht
schutting Venray
schutting Angeren
schutting Middelstum
schutting IJsselstein