Schutting Haelen

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Haelen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Haelen

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Haelen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Haelen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Haelen. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Haelen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Haelen zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Haelen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gouda
schutting Erp
schutting Giesbeek
schutting Wijlre
schutting Strijen
schutting Renswoude
schutting Breskens
schutting Hedel
schutting Ursem
schutting Urk
schutting Biddinghuizen
schutting Hengelo