Schutting Haelen

Op zoek naar een luxe schutting Haelen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Haelen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haelen

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke niets anders doen dan het installeren van schutting Haelen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Haelen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Haelen.

Tuinschermen Haelen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Haelen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Haelen.

Een tuinafscheiding plaatsen Haelen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Haelen is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Haelen zal vinden voor uw woning in Haelen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Haelen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Haelen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Haelen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Haelen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Haelen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Haelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Haelen

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bakel
schutting Raalte
schutting Sint Maartensdijk
schutting Twello
schutting Nieuw-Vennep
schutting Ulrum
schutting Bergen op Zoom
schutting Barneveld
schutting Vuren
schutting Herwijnen
schutting Zwartewaal
schutting Beesel