Schutting Haelen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Haelen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Haelen. Het zetten van een een schutting Haelen kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haelen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Haelen bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Haelen erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Haelen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Haelen.

Tuin schermen Haelen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Haelen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Haelen die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Haelen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Haelen is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een schutting Haelen die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Haelen eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Haelen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton Schutting Haelen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Haelen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Haelen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Haelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Haelen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijverdal
schutting Denekamp
schutting Schijndel
schutting Mijnsheerenland
schutting Dordrecht
schutting Langeraar
schutting Reuver
schutting Teteringen
schutting Nieuwstadt
schutting Heech
schutting Joure
schutting Roosendaal