Schutting Vorst

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Vorst? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Vorst. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vorst

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Vorst perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Vorst zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Vorst.

Tuin schermen Vorst

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Vorst

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Vorst uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vorst: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Vorst die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vorst.

Een schutting plaatsen Vorst hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vorst is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Vorst zult aantreffen voor uw woning in Vorst. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Vorst.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Vorst. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Vorst van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Vorst

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Vorst is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Vorst heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Vorst

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijmegen
schutting Boshoven
schutting Goes
schutting Hedel
schutting Alphen
schutting Lexmond
schutting Bovensmilde
schutting Rhenen
schutting Middenmeer
schutting Oude-Tonge
schutting Mook
schutting Gorinchem