Schutting Bunnik

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Bunnik? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Bunnik kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bunnik

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Bunnik.

Een erfafscheiding plaatsen in Bunnik hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Bunnik is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal vinden bij u in Bunnik. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Bunnik.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Bunnik plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bunnik

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Soest
schutting Sint Jansteen
schutting Middelstum
schutting Beek en Donk
schutting Hilversum
schutting Vijfhuizen
schutting Driel
schutting Bilthoven
schutting Dieren
schutting Damwoude
schutting Rolde
schutting Horn