Schutting Zandvoort

Op zoek naar een moderne schutting Zandvoort? Wij kunnen de schuttingen Zandvoort bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Zandvoort bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zandvoort

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Zandvoort, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Zandvoort erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Zandvoort bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zandvoort.

Tuinschermen Zandvoort

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Zandvoort

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Zandvoort: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Zandvoort.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zandvoort is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Zandvoort zult aantreffen voor uw woning in Zandvoort. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Zandvoort eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Zandvoort. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Zandvoort.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Zandvoort van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zandvoort

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Zandvoort is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Zandvoort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hansweert
schutting Aalst
schutting Monnickendam
schutting Havelte
schutting Tweede Exloërmond
schutting Angerlo
schutting Bemmel
schutting Witmarsum
schutting Kapelle
schutting Heenvliet
schutting Amersfoort
schutting Kollum