Schutting Zandvoort

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Zandvoort? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Zandvoort. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zandvoort

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Zandvoort bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Zandvoort gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Zandvoort zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Zandvoort.

Tuin schermen Zandvoort

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zandvoort

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zandvoort uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Zandvoort.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Zandvoort is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Zandvoort. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Zandvoort eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Zandvoort bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Zandvoort.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zandvoort

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Zandvoort is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Zandvoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zandvoort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselmuiden
schutting Vledder
schutting Balkbrug
schutting Roelofsarendsveen
schutting Etten-Leur
schutting Maarn
schutting Kamerik
schutting Schipluiden
schutting Sittard
schutting Nijverdal
schutting Schinnen
schutting Asten