Schutting Zandvoort

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Zandvoort? Wij kunnen de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Zandvoort kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Zandvoort

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zandvoort.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Zandvoort is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Zandvoort. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we bij u in Zandvoort voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Zandvoort. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Zandvoort.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Zandvoort

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zwartemeer
schutting Maasbree
schutting Beuningen
schutting Emmen
schutting Veendam
schutting Geleen
schutting Epe
schutting Zeist
schutting Zwaagwesteinde
schutting Voorthuizen
schutting Leersum
schutting Muntendam