Schutting Beigem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Beigem? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Beigem. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beigem

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Beigem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Beigem bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Beigem.

Tuinschermen Beigem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Beigem

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Beigem.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Beigem is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Beigem die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Beigem.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Beigem.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Beigem.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Beigem

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Beigem. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Beigem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Beigem

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waddinxveen
schutting Halsteren
schutting Zwammerdam
schutting Waardenburg
schutting Niekerk
schutting Scherpenzeel
schutting Zevenhuizen
schutting Maasbracht
schutting Uithoorn
schutting Doorwerth
schutting Beek
schutting Erica