Schutting Beigem

Op zoek naar een hout beton schutting Beigem? Wij kunnen uw schuttingen Beigem op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Beigem bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beigem

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Beigem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Beigem vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van dit type schutting Beigem zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Beigem.

Tuin schermen Beigem

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Beigem

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Beigem: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Beigem.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Beigem is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Beigem zult aantreffen voor uw woning in Beigem. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Beigem? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Beigem. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Beigem van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Beigem

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Beigem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Beigem

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gameren
schutting Zaamslag
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Zuidwolde
schutting Sluis
schutting Stiphout
schutting Maasbracht
schutting Kruisland
schutting Meijel
schutting Roden
schutting Aalburg
schutting Wapenveld