Schutting Gorredijk

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting in Gorredijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Gorredijk

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Gorredijk.

Een schutting plaatsen in Gorredijk hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Gorredijk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Gorredijk voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Gorredijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Gorredijk. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Gorredijk

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vinkeveen
schutting Stiens
schutting Giessen
schutting Langeraar
schutting Warnsveld
schutting Bilthoven
schutting Haaren
schutting Den Dungen
schutting Lith
schutting Stadskanaal
schutting Bovenkarspel
schutting Naaldwijk