Schutting Horst

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Horst? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Horst. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Horst

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Horst, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Horst erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Horst. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Horst.

Tuin schermen Horst

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Horst

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Horst: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Horst.

Een schutting plaatsen Horst hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Horst is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Horst zult aantreffen voor uw woning in Horst. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Horst.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Horst. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Horst. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Horst van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Horst

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Horst. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Horst

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Weert
schutting Arnemuiden
schutting Zevenhuizen
schutting Overdinkel
schutting Vijfhuizen
schutting Nunspeet
schutting Egmond-Binnen
schutting Tolkamer
schutting Rolde
schutting Reeuwijk