Schutting Maarn

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting in Maarn? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Maarn kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Maarn

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Maarn.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Maarn is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Maarn. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Maarn? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Maarn. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Maarn. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Maarn

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Geffen
schutting Huijbergen
schutting Meerkerk
schutting Hengelo
schutting Putten
schutting Loosdrecht
schutting Oude Wetering
schutting Slagharen
schutting Volendam
schutting Elburg
schutting Zwaagwesteinde
schutting Slochteren