Schutting Maarn

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Maarn? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting Maarn deskundig en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de tuinafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Maarn

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Maarn zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinafscheiding kopen Maarn.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Maarn is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen Maarn. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Maarn.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Maarn. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Maarn zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Maarn

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bunschoten
schutting Ulvenhout
schutting Zaamslag
schutting Teteringen
schutting Hulst
schutting Warnsveld
schutting Groningen
schutting Kudelstaart
schutting Hedel
schutting Achterveld
schutting Oud-Vossemeer
schutting Harmelen