Schutting Maarn

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Maarn? Wij kunnen uw schuttingen Maarn op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Maarn bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Maarn kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maarn

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schutting Maarn. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Maarn bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Maarn.

Tuin schermen Maarn

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Maarn

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Maarn.

Een schutting kopen Maarn hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Maarn is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Maarn. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Maarn? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Maarn. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Maarn.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Maarn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Maarn

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Maarn. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Maarn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Maarn

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neede
schutting Baarlo
schutting Norg
schutting Geldermalsen
schutting Voorthuizen
schutting Nieuwveen
schutting Schoorl
schutting Oudewater
schutting Muiden
schutting Kessel
schutting Gronsveld
schutting Zetten