Schutting Maarn

Op zoek naar een hout beton schutting Maarn? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Maarn. Het bouwen van een een schutting Maarn kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maarn

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Maarn bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Maarn bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Maarn.

Tuinschermen Maarn

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Maarn

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Maarn die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Maarn.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Maarn is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Maarn. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Maarn? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Maarn. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Maarn.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Maarn van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Maarn

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Maarn. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Maarn

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit diverse soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Huizen
schutting Dordrecht
schutting Hoogwoud
schutting Vledder
schutting Nederhorst
schutting Haaren
schutting Grubbenvorst
schutting Varsseveld
schutting West-Terschelling
schutting Raamsdonksveer
schutting Muntendam