Schutting Waalre

Op zoek naar een beton schutting Waalre? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Waalre. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waalre

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Waalre bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Waalre gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Waalre zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Waalre. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Waalre.

Tuin schermen Waalre

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Waalre

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Waalre die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Waalre.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Waalre is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Waalre zult tegenkomen voor uw woning in Waalre. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Misschien hebben we Waalre voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Waalre zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Waalre gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Waalre

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Waalre nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Waalre heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Waalre

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leusden
schutting Winterswijk
schutting Milheeze
schutting Maartensdijk
schutting Loppersum
schutting Staphorst
schutting Neede
schutting Heinkenszand
schutting Westzaan
schutting Someren
schutting Anna-Paulowna
schutting Maarheeze