Schutting Waalre

Op zoek naar een nieuwe schutting Waalre? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Waalre. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waalre

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Waalre, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Waalre erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Waalre bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Waalre.

Tuin schermen Waalre

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Waalre

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Waalre die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Waalre.

Een schutting kopen Waalre hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Waalre is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Waalre die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Waalre? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Waalre. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Waalre gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Waalre

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Waalre niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Waalre

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Giessenburg
schutting Zegveld
schutting Bakel
schutting Nijmegen
schutting Oisterwijk
schutting Akersloot
schutting Akkrum
schutting Deest
schutting Schoonhoven
schutting Middelstum
schutting Waalre
schutting Hazerswoude-Dorp