Schutting Waalre

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Waalre? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Waalre

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Waalre.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Waalre is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Waalre. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een tuin bij u in Waalre.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Waalre.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Waalre

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Harlingen
schutting Herwijnen
schutting Winterswijk
schutting De Zilk
schutting Nijkerkerveen
schutting Gorredijk
schutting Lonneker
schutting Beesd
schutting Staphorst
schutting Drogeham
schutting Hoeven
schutting Vaals