Schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Tuin schermen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huissen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Oss
schutting Dwingeloo
schutting Ruinerwold
schutting Lierop
schutting Waardenburg
schutting Leersum
schutting Bakkeveen
schutting Baexem
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Ravenstein