Schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Op zoek naar een luxe schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Het plaatsen van een schuttingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Tuinschermen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Een tuinafscheiding plaatsen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ammerzoden
schutting Zeewolde
schutting Echt
schutting Elst
schutting Zuidwolde
schutting Ammerzoden
schutting Coevorden
schutting Dieren
schutting Drunen
schutting Callantsoog
schutting Assen
schutting Herpen