Schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Op zoek naar een nieuwe tuinafscheiding Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de tuinafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting foutloos plaatsen. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lobith
schutting Kaatsheuvel
schutting Lochem
schutting Huister Heide
schutting Zevenbergen
schutting Beemster
schutting Naarden
schutting Grootebroek
schutting Ten Boer
schutting Kaatsheuvel
schutting Bunschoten
schutting Utrecht