Schutting Denekamp

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Denekamp? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Denekamp

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Denekamp.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Denekamp is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Denekamp. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Denekamp.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Denekamp. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren in Denekamp. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Denekamp

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Velden
schutting Borculo
schutting Stadskanaal
schutting Ter Aar
schutting Schinveld
schutting Assen
schutting Wijlre
schutting Middelharnis
schutting Broek op Langedijk
schutting Philippine
schutting Wanssum
schutting Oudehaske