Schutting Bever

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Bever? Wij kunnen de schuttingen Bever leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Bever deskundig en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Bever kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bever

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Bever, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Bever vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Bever.

Tuinschermen Bever

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Bever

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bever uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Bever.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Bever is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Bever die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Bever? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Bever. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bever van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bever

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Bever. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Bever

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scheemda
schutting Akersloot
schutting Rijsenhout
schutting Hoogkarspel
schutting Wijk en Aalburg
schutting Sint Odiliënberg
schutting Zwanenburg
schutting Beemster
schutting Nijmegen
schutting Sambeek
schutting Leek
schutting Terheijden