Schutting Heeswijk-Dinther

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Heeswijk-Dinther? Wij kunnen de schutting Heeswijk-Dinther op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Heeswijk-Dinther vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heeswijk-Dinther

We werken enkel met ervaren medewerkers welke niets anders doen dan het monteren van schutting Heeswijk-Dinther. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Heeswijk-Dinther vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Heeswijk-Dinther.

Tuinschermen Heeswijk-Dinther

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heeswijk-Dinther

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heeswijk-Dinther.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heeswijk-Dinther is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Heeswijk-Dinther die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Heeswijk-Dinther? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Heeswijk-Dinther.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Heeswijk-Dinther van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heeswijk-Dinther

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Heeswijk-Dinther. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Heeswijk-Dinther heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heeswijk-Dinther

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwegein
schutting Aalst
schutting Putte
schutting ’t Harde
schutting Nunspeet
schutting De Bilt
schutting Assendelft
schutting Lunteren
schutting Zeewolde
schutting Hulst
schutting Haastrecht
schutting Bergschenhoek