Schutting Heeswijk-Dinther

Rond aan het kijken voor een moderne tuinafscheiding Heeswijk-Dinther? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Heeswijk-Dinther. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe tuinafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven personeel die niets anders doen dan het installeren van schuttingen. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Schutting Heeswijk-Dinther

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Heeswijk-Dinther.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heeswijk-Dinther is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Heeswijk-Dinther? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Heeswijk-Dinther. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Heeswijk-Dinther bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heeswijk-Dinther

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Putten
schutting Markelo
schutting Ootmarsum
schutting Wijlre
schutting Ottersum
schutting Berghem
schutting Berg
schutting Klimmen
schutting Doesburg
schutting Lemelerveld
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Hilversum