Schutting Heeswijk-Dinther

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Heeswijk-Dinther? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Heeswijk-Dinther

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heeswijk-Dinther.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Heeswijk-Dinther is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Heeswijk-Dinther. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Mogelijk hebben we bij u in Heeswijk-Dinther voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Heeswijk-Dinther. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Heeswijk-Dinther plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heeswijk-Dinther

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lunteren
schutting Berlikum
schutting Makkum
schutting Nieuwendijk
schutting Oude Wetering
schutting Woudenberg
schutting Rucphen
schutting Blerick
schutting Enter
schutting Klazienaveen
schutting Margraten
schutting Gouderak