Schutting Heijen

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Heijen? Prins schuttingen kan de schuttingen Heijen op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Heijen bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Heijen kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heijen

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Heijen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Heijen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heijen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Heijen.

Tuinschermen Heijen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Heijen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Heijen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heijen: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Heijen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heijen is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Heijen zal aantreffen voor uw woning in Heijen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Heijen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Heijen. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Heijen zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Heijen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Heijen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Heijen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Heijen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mierlo
schutting Hengelo
schutting Kudelstaart
schutting Zoetermeer
schutting Muiderberg
schutting Doorwerth
schutting Callantsoog
schutting Hardenberg
schutting Almere-Stad
schutting Steenwijk
schutting Elst
schutting Wijk bij Duurstede