Schutting Heijen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Heijen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Heijen. Het monteren van een schuttingen Heijen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heijen

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Heijen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Heijen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Heijen.

Tuin schermen Heijen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Heijen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Heijen.

Een schutting plaatsen Heijen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Heijen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Heijen zal tegenkomen voor uw woning in Heijen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Heijen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Heijen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Heijen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Heijen

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Heijen niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Heijen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Heijen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudrichem
schutting Egmond-Binnen
schutting Blerick
schutting Posterholt
schutting Oisterwijk
schutting Haelen
schutting Tegelen
schutting Horn
schutting Kamerik
schutting Arcen
schutting Huister Heide
schutting Haaften