Schutting Geel

Op zoek naar een moderne schutting Geel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Geel. Het zetten van een schuttingen Geel kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geel

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Geel perfect monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Geel vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Geel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Geel.

Tuinschermen Geel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Geel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Geel: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Geel.

Een schutting kopen Geel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Geel is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Geel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Geel.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Geel.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Geel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Geel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Geel is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Geel

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Barendrecht
schutting Wanroij
schutting Woerden
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Leiden
schutting Groenlo
schutting Sint Willebrord
schutting Achterveld
schutting Oosthuizen
schutting Breezand
schutting Scherpenisse
schutting Steenbergen