Schutting Geel

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Geel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Geel. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geel

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Geel correct zetten. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Geel zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Geel.

Tuin schermen Geel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Geel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Geel.

Een schutting plaatsen Geel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Geel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Geel zal tegenkomen voor uw woning in Geel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Geel eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Geel bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Geel van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Geel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Geel is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Geel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Geel

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tilburg
schutting Ochten
schutting Drunen
schutting Emmeloord
schutting Hengelo
schutting Sevenum
schutting Harkema
schutting Berkel-Enschot
schutting Oosterhout
schutting Ursem
schutting Meijel
schutting Hellevoetsluis