Schutting Landen

Op zoek naar een luxe schutting Landen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Landen. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Landen

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Landen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Landen gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Landen.

Tuin schermen Landen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Landen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Landen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Landen.

Een schutting plaatsen Landen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Landen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Landen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Landen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Landen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Landen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Landen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Landen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Landen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Landen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Margraten
schutting Neer
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Druten
schutting Witmarsum
schutting Haalderen
schutting Merum
schutting Maasland
schutting Hulsen
schutting Olst
schutting Reuver
schutting Haelen