Schutting Den Ham

Op zoek naar een hout beton schutting Den Ham? Prins schuttingen kan de schuttingen Den Ham bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Den Ham vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Ham

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Den Ham, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Den Ham.

Tuin schermen Den Ham

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Den Ham

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Den Ham: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Den Ham die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Den Ham.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Den Ham is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Den Ham. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Den Ham.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Den Ham. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Den Ham. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Den Ham van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Den Ham

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Den Ham nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Den Ham

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Jansteen
schutting Lage Zwaluwe
schutting Dirksland
schutting Oirschot
schutting Warffum
schutting Meppel
schutting Grootebroek
schutting Groot-Ammers
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Wouw
schutting Gieten
schutting Terneuzen