Schutting Den-Ham

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Den-Ham? Wij kunnen uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting perfect monteren. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Den-Ham

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Den-Ham.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Den-Ham is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Den-Ham eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Den-Ham bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Den-Ham

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoogeveen
schutting Opperdoes
schutting Heerde
schutting Leek
schutting Aarle-Rixtel
schutting Beuningen
schutting Spaarndam
schutting Maasland
schutting Spijkenisse
schutting Weesp
schutting Emmeloord
schutting Monnickendam