Schutting Alken

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Alken? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Alken. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alken

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Alken, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Alken erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Alken zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Alken.

Tuin schermen Alken

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Alken

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Alken uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Alken.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Alken is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Alken. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Alken voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Alken bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Alken gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Alken

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Alken. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Alken

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenisse
schutting Elburg
schutting Dedemsvaart
schutting Zwartewaal
schutting Assendelft
schutting Geleen
schutting Stiens
schutting Nederhorst
schutting Oenkerk
schutting Schinveld
schutting Haarlem
schutting Montfoort