Schutting Alken

Rond aan het kijken voor een beton schutting Alken? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Alken. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alken

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Alken, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Alken vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Alken bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Alken.

Tuin schermen Alken

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Alken

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Alken.

Een schutting kopen Alken hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Alken is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Alken die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Alken.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Alken zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Alken gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Alken

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Alken nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Alken heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Alken

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Urk
schutting Tricht
schutting Sleen
schutting Didam
schutting Lage Zwaluwe
schutting Vuren
schutting Horn
schutting Herwijnen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Dronten
schutting Nuenen