Schutting ‘sGravenmoer

Op zoek naar een hout beton schutting ‘sGravenmoer? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting ‘sGravenmoer. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘sGravenmoer

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting ‘sGravenmoer, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen ‘sGravenmoer erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen ‘sGravenmoer. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting ‘sGravenmoer.

Tuin schermen ‘sGravenmoer

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen ‘sGravenmoer

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting ‘sGravenmoer: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen ‘sGravenmoer.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin ‘sGravenmoer is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting ‘sGravenmoer zal vinden voor uw woning in ‘sGravenmoer. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij ‘sGravenmoer eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten ‘sGravenmoer. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen ‘sGravenmoer gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting ‘sGravenmoer

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting ‘sGravenmoer is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen ‘sGravenmoer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur ‘sGravenmoer

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lekkerkerk
schutting Nieuwkuijk
schutting Hellendoorn
schutting Oosterhesselen
schutting Sneek
schutting Balk
schutting Leens
schutting Purmerend
schutting Odoorn
schutting Standdaarbuiten
schutting Zetten
schutting Odoorn