Schutting ‘sGravenmoer

Op zoek naar een luxe schutting ‘sGravenmoer? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting ‘sGravenmoer. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘sGravenmoer

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting ‘sGravenmoer perfect monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen ‘sGravenmoer gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding ‘sGravenmoer zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen ‘sGravenmoer.

Tuin schermen ‘sGravenmoer

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen ‘sGravenmoer

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting ‘sGravenmoer uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen ‘sGravenmoer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin ‘sGravenmoer is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting ‘sGravenmoer die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij ‘sGravenmoer voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen ‘sGravenmoer. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting ‘sGravenmoer van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting ‘sGravenmoer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting ‘sGravenmoer is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur ‘sGravenmoer

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renswoude
schutting Huizen
schutting Druten
schutting Leusden
schutting Maasland
schutting Sint Anthonis
schutting Overloon
schutting Leersum
schutting Wemeldinge
schutting Winsum
schutting Giesbeek
schutting Spaarndam