Schutting Ezemaal

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Ezemaal? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Ezemaal. Het bouwen van een een schutting Ezemaal kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ezemaal

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Ezemaal bent u zeker van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ezemaal erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type schuttingen Ezemaal bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ezemaal.

Tuin schermen Ezemaal

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ezemaal

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ezemaal uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Ezemaal die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Ezemaal.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Ezemaal is nu erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Ezemaal die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Ezemaal.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Ezemaal zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Ezemaal.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Ezemaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Ezemaal is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Ezemaal

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huizen
schutting Wanssum
schutting Horn
schutting Lent
schutting Groet
schutting Wommels
schutting Beegden
schutting Tricht
schutting Diever
schutting Haps
schutting Veenendaal
schutting Stramproy