Schutting Barendrecht

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Barendrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Barendrecht

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort erfafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Barendrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Barendrecht is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Barendrecht. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Barendrecht.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Barendrecht.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Barendrecht

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Almere-Buiten
schutting Hoek
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Wehl
schutting Oudenbosch
schutting Ittervoort
schutting Baarlo
schutting Vinkeveen
schutting Zwaagwesteinde
schutting Zevenaar
schutting Lemmer
schutting Ittervoort