Schutting Barendrecht

Op zoek naar een hout beton schutting Barendrecht? Prins schuttingen kan de schutting Barendrecht op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Barendrecht vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Barendrecht kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Barendrecht

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Barendrecht correct plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Barendrecht gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Barendrecht zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Barendrecht.

Tuin schermen Barendrecht

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Barendrecht

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Barendrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Barendrecht is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Barendrecht zal vinden voor uw woning in Barendrecht. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Barendrecht.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Barendrecht. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Barendrecht.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Barendrecht van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Barendrecht

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Barendrecht. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Barendrecht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Barendrecht

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Angerlo
schutting Sprundel
schutting Maarn
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Wijlre
schutting Venray
schutting Holten
schutting Putte
schutting Loon op Zand
schutting Leegkerk
schutting Arnhem
schutting Hollandscheveld