Schutting Barendrecht

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Barendrecht? Prins schuttingen kan uw schutting Barendrecht leveren of zetten uw nieuwe schutting Barendrecht bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Barendrecht kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Barendrecht

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Barendrecht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Barendrecht vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Barendrecht.

Tuin schermen Barendrecht

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Barendrecht

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Barendrecht die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Barendrecht.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Barendrecht is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Barendrecht. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Barendrecht? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Barendrecht.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Barendrecht gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Barendrecht

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Barendrecht is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Barendrecht

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stellendam
schutting Berlikum
schutting Dinteloord
schutting Aalburg
schutting Noordwijkerhout
schutting Clinge
schutting Langerak
schutting Heythuysen
schutting Leersum
schutting Susteren
schutting Winkel
schutting Arnhem