Schutting Balk

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Balk? Wij kunnen uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Balk

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Balk.

Een schutting kopen in Balk hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Balk is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Balk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Balk. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen in Balk. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Balk

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Almere-Stad
schutting Loenen
schutting Ruurlo
schutting Tegelen
schutting Simpelveld
schutting Hoogkerk
schutting Vlodrop
schutting Waspik
schutting Nieuwerkerk
schutting Loppersum
schutting Bleiswijk
schutting Ilpendam