Schutting Balk

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Balk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Balk. Het zetten van een schuttingen Balk kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Balk

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Balk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De palen van dit type schutting Balk zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Balk.

Tuin schermen Balk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Balk

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Balk uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Balk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Balk is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Balk. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Balk voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Balk. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Balk.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Balk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Balk

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Balk is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort Balk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goirle
schutting Bodegraven
schutting Steenderen
schutting Montfoort
schutting Deventer
schutting Ospel
schutting Ter Apel
schutting Tweede Exloërmond
schutting Doorwerth
schutting Heel
schutting Ooltgensplaat
schutting Wageningen