Schutting Odoorn

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Odoorn? Wij kunnen de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Odoorn

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type erfafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Odoorn.

Een erfafscheiding plaatsen in Odoorn hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Odoorn is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Odoorn. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Odoorn.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Odoorn plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Odoorn

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Deil
schutting Uithuizen
schutting Erica
schutting Gronsveld
schutting Maartensdijk
schutting Rijswijk
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Deest
schutting Zierikzee
schutting Maassluis
schutting Heesch
schutting Sittard