Schutting Reet

Rond aan het kijken voor een beton schutting Reet? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Reet. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reet

Wij werken alleen met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Reet. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Reet erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Reet zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Reet.

Tuinschermen Reet

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Reet

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Reet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Reet is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Reet zal vinden voor uw woning in Reet. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Reet voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Reet. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Reet bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Reet van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Reet

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Reet niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Reet

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enschede
schutting Volendam
schutting Rolde
schutting Scherpenisse
schutting Bruinisse
schutting Kamperland
schutting Ravenstein
schutting Helmond
schutting Slochteren
schutting Hallum
schutting Enschede
schutting Ruurlo