Schutting Reet

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Reet? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Reet. Het bouwen van een schuttingen Reet kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reet

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Reet perfect zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Reet vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Reet.

Tuinschermen Reet

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Reet

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Reet die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Reet.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Reet is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Reet zult tegenkomen voor uw woning in Reet. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Reet.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Reet. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Reet.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Reet van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Reet

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Reet niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Reet

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berg
schutting Geertruidenberg
schutting Lemmer
schutting Almere-Stad
schutting Sint Willebrord
schutting Den Oever
schutting Biezelinge
schutting Kampen
schutting Oss
schutting Werkendam
schutting Nijkerkerveen
schutting Helmond-Dierdonk