Schutting Geffen

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Geffen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Geffen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Geffen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Geffen is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Geffen. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Geffen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Geffen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Geffen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bakel
schutting Bladel
schutting Pannerden
schutting Dommelen
schutting Best
schutting Emmen
schutting Landsmeer
schutting Opperdoes
schutting Onstwedde
schutting Nijmegen
schutting Cothen
schutting Overloon