Schutting Geffen

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Geffen? Wij kunnen de schutting Geffen leveren of zetten uw nieuwe schutting Geffen deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geffen

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het monteren van schutting Geffen. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Geffen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Geffen.

Tuinschermen Geffen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Geffen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Geffen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Geffen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Geffen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Geffen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Geffen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Geffen.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Geffen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Geffen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Geffen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Geffen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Geffen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elim
schutting Nieuwendijk
schutting Lith
schutting Wijchen
schutting Hardegarijp
schutting Wouw
schutting Veen
schutting Hilversum
schutting Overdinkel
schutting Kerkdriel
schutting Brakel
schutting Spijkenisse