Schutting Nunspeet

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Nunspeet? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Nunspeet. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nunspeet

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Nunspeet, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nunspeet.

Tuin schermen Nunspeet

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nunspeet

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Nunspeet: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Nunspeet.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Nunspeet is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Nunspeet. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Nunspeet? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Nunspeet. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Nunspeet van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nunspeet

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Nunspeet is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Nunspeet

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lunteren
schutting Arnemuiden
schutting Elst
schutting Gennep
schutting Leersum
schutting Velserbroek
schutting Liempde
schutting Ooij
schutting Biezelinge
schutting Akkrum
schutting Waarland
schutting Doorwerth