Schutting Nunspeet

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Nunspeet? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting foutloos plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Nunspeet

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Nunspeet.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Nunspeet is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Nunspeet.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Nunspeet. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Nunspeet.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nunspeet

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Maartensdijk
schutting Waspik
schutting Heythuysen
schutting Haamstede
schutting Reeuwijk
schutting Oldemarkt
schutting Oud-Heusden
schutting Bakkeveen
schutting Alkmaar
schutting Tholen
schutting Bathmen
schutting Andel