Schutting Grimbergen

Op zoek naar een hout beton schutting Grimbergen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Grimbergen. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grimbergen

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Grimbergen. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Grimbergen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Grimbergen.

Tuin schermen Grimbergen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Grimbergen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Grimbergen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Grimbergen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Grimbergen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Grimbergen is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Grimbergen zult aantreffen voor uw woning in Grimbergen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Grimbergen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Grimbergen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Grimbergen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Grimbergen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Grimbergen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Grimbergen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heythuysen
schutting Borger
schutting Bathmen
schutting Bleiswijk
schutting Haastrecht
schutting Huister Heide
schutting Lierop
schutting Reeuwijk
schutting Nijkerk
schutting Kruiningen
schutting Zundert
schutting ‘s Gravenmoer