Schutting Grimbergen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Grimbergen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Grimbergen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grimbergen

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Grimbergen foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Grimbergen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Grimbergen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Grimbergen.

Tuinschermen Grimbergen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Grimbergen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Grimbergen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Grimbergen die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Grimbergen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Grimbergen is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Grimbergen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Grimbergen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Grimbergen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Grimbergen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Grimbergen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Grimbergen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Grimbergen

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Chaam
schutting Warmenhuizen
schutting Wemeldinge
schutting Sint Annaland
schutting Maasbree
schutting Benthuizen
schutting Hardenberg
schutting Aalsmeer
schutting Apeldoorn
schutting Wierden
schutting Waddinxveen
schutting Eijsden