Schutting Baal

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Baal? Wij kunnen de schuttingen Baal op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Baal bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baal

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Baal, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Baal vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Baal bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Baal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Baal.

Tuinschermen Baal

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Baal

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Baal die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Baal.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Baal is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Baal. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Baal? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Baal. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Baal zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Baal gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Baal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Baal. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Baal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Baal

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ermelo
schutting Wijchen
schutting Bolsward
schutting Dieteren
schutting Nijkerk
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Herkenbosch
schutting Zevenbergen
schutting Ammerstol
schutting Herwijnen
schutting Heiloo
schutting Boxmeer