Schutting Baal

Op zoek naar een beton schutting Baal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Baal. Het monteren van een schuttingen Baal kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baal

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Baal bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Baal gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Baal.

Tuin schermen Baal

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Baal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Baal.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Baal is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Baal. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we Baal voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Baal. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Baal plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Baal van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Baal

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Baal nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Baal

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zutphen
schutting Gennep
schutting Woudrichem
schutting Goes
schutting Beesd
schutting Leende
schutting Schipluiden
schutting Raamsdonksveer
schutting Oostrum
schutting Middelsluis
schutting Heusden
schutting Groot-Ammers