Schutting Beekbergen

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Beekbergen? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding correct zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Beekbergen

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Beekbergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Beekbergen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Beekbergen eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Beekbergen zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Beekbergen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Odijk
schutting Beesel
schutting Den Bosch
schutting Vogelenzang
schutting Thorn
schutting Zutphen
schutting Blerick
schutting Obdam
schutting Sliedrecht
schutting Aalden
schutting Zwartewaal
schutting Gorinchem