Schutting Beekbergen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Beekbergen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Beekbergen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beekbergen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Beekbergen bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Beekbergen erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Beekbergen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Beekbergen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Beekbergen.

Tuin schermen Beekbergen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Beekbergen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Beekbergen.

Een schutting kopen Beekbergen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Beekbergen is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Beekbergen zal aantreffen voor uw woning in Beekbergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Beekbergen.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Beekbergen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Beekbergen.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Beekbergen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Beekbergen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Beekbergen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Beekbergen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Holwerd
schutting Nieuwveen
schutting Elst
schutting Schagen
schutting Odiliapeel
schutting Rijsoord
schutting Werkhoven
schutting Sassenheim
schutting Lemelerveld
schutting Lonneker
schutting Wommels