Schutting Beekbergen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Beekbergen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Beekbergen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beekbergen

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Beekbergen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Beekbergen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Beekbergen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Beekbergen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Beekbergen.

Tuinschermen Beekbergen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Beekbergen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Beekbergen die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Beekbergen.

Een schutting kopen Beekbergen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Beekbergen is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Beekbergen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Beekbergen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Beekbergen. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Beekbergen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Beekbergen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Beekbergen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Beekbergen is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Beekbergen

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dalen
schutting Kessel
schutting Hoogerheide
schutting Borger
schutting Leeuwarden
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Breedeweg
schutting Kamerik
schutting Sevenum
schutting Valkenswaard
schutting Klazienaveen
schutting Oudehaske