Schutting Ramsel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Ramsel? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Ramsel. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ramsel

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Ramsel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Ramsel vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ramsel.

Tuin schermen Ramsel

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ramsel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Ramsel die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ramsel.

Een tuinafscheiding kopen Ramsel hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ramsel is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Ramsel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Ramsel.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Ramsel. Dat was nog nooit zo simpel! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Ramsel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Ramsel.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ramsel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Ramsel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Ramsel

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langerak
schutting Oldemarkt
schutting Wierden
schutting Zuidwolde
schutting Oeffelt
schutting Kruisland
schutting Damwoude
schutting Maasland
schutting IJzendijke
schutting Zetten
schutting Sint Willebrord
schutting Kessel