Schutting s-Gravenhage

Rond aan het kijken voor een beton schutting in s-Gravenhage? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting s-Gravenhage

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen s-Gravenhage.

Een schutting kopen in s-Gravenhage hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in s-Gravenhage is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in s-Gravenhage. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een adres bij u in s-Gravenhage.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in s-Gravenhage zetten:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting s-Gravenhage

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kwintsheul
schutting Wijhe
schutting De Lier
schutting Geertruidenberg
schutting Tollebeek
schutting Ermelo
schutting Hedel
schutting Volendam
schutting Haastrecht
schutting Milsbeek
schutting Heythuysen
schutting Borne