Schutting ‘s-Gravenhage

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting ‘s-Gravenhage? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen ‘s-Gravenhage. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Gravenhage

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen ‘s-Gravenhage, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen ‘s-Gravenhage vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding ‘s-Gravenhage zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting ‘s-Gravenhage.

Tuinschermen ‘s-Gravenhage

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen ‘s-Gravenhage

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting ‘s-Gravenhage: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen ‘s-Gravenhage.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin ‘s-Gravenhage is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting ‘s-Gravenhage zult vinden voor uw woning in ‘s-Gravenhage. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres ‘s-Gravenhage? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren ‘s-Gravenhage.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen ‘s-Gravenhage van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting ‘s-Gravenhage

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting ‘s-Gravenhage is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort ‘s-Gravenhage

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Benthuizen
schutting Geervliet
schutting Zwartewaal
schutting Hoeven
schutting Hoogkarspel
schutting Hoogvliet
schutting Oudehaske
schutting Lage Zwaluwe
schutting Woerden
schutting Bennekom
schutting Beek
schutting ‘s-Gravenpolder