Schutting Kortrijk-Dutsel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Kortrijk-Dutsel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Kortrijk-Dutsel leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Kortrijk-Dutsel vakkundig en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Kortrijk-Dutsel kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kortrijk-Dutsel

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Kortrijk-Dutsel perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Kortrijk-Dutsel. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Kortrijk-Dutsel.

Tuinschermen Kortrijk-Dutsel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Kortrijk-Dutsel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Kortrijk-Dutsel.

Een tuinafscheiding kopen Kortrijk-Dutsel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Kortrijk-Dutsel is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Kortrijk-Dutsel die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin Kortrijk-Dutsel? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Kortrijk-Dutsel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Kortrijk-Dutsel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kortrijk-Dutsel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Kortrijk-Dutsel niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kortrijk-Dutsel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kortrijk-Dutsel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’s Gravenmoer
schutting Luyksgestel
schutting Scherpenzeel
schutting Den Helder
schutting Maasland
schutting Wagenborgen
schutting IJsselstein
schutting Spaarndam
schutting Zevenbergen
schutting Kerkrade
schutting Oosterhesselen
schutting Beemster