Schutting IJzendijke

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting in IJzendijke? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding IJzendijke

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen IJzendijke.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in IJzendijke is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in IJzendijke. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in IJzendijke? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in IJzendijke.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting IJzendijke

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwveen
schutting Holten
schutting Culemborg
schutting Poortugaal
schutting Middenbeemster
schutting Gaanderen
schutting Hardegarijp
schutting Emmeloord
schutting Posterholt
schutting Hengelo
schutting Hallum
schutting Ridderkerk